El conjunt escultòric del Tabaià (Elx)

El conjunt escultòric del Tabaià (Elx)
A la serra il·licitana del Tabaià trobem un sorprenent museu a l’aire lliure, compost per nombrosos gravats i escultures.

El ja absent Mariano Ros va llaurar un excepcional racó museístic en una antiga pedrera del nord d’Elx, d’on es va extreure roca, segles enrere, per a la construcció de diferents edificis de la ciutat. Actualment, al lloc es representen diferents motius i imatges característiques d’Elx, com el Palmerar, l’ofici de sabater o la Basílica de Santa Maria.

Aquest fascinant paratge és conegut com El Cau i es pot visitar lliurement, ja que es troba enmig de la serra i sense cap mena de tanca. El passeig fins l’enclavament tan sols requereix superar una xicoteta costa de terra.

 

Més info: El Cau: un museu a l’aire lliure a la serra d’Elx.