El conjunt escultòric del Tabaià (Elx)

El conjunt escultòric del Tabaià (Elx)
A la serra il·licitana del Tabaià trobem un sorprenent museu a l’aire lliure, compost per nombrosos gravats i escultures.

El ja absent Mariano Ros va llaurar un excepcional racó museístic en una antiga pedrera del nord d’Elx, d’on es va extreure roca, segles enrere, per a la construcció de diferents edificis de la ciutat. Actualment, al lloc es representen diferents motius i imatges característiques d’Elx, com el Palmerar, l’ofici de sabater o la Basílica de Santa Maria.

Aquest fascinant paratge és conegut com El Cau i es pot visitar lliurement, ja que es troba enmig de la serra i sense cap mena de tanca. El passeig fins l’enclavament tan sols requereix superar una xicoteta costa de terra.

 

Més info: El Cau: un museu a l’aire lliure a la serra d’Elx.

Comparteix-ho:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies