El Palau-Fortalesa del Marqués de Dos Aguas (Onil)

El Palau-Fortalesa del Marqués de Dos Aguas (Onil)
La població d’Onil (Alacant) compta amb una portentosa fortalesa del segle XVI.

Ramon de Vilanova, baró de la Foia de Castalla, senyor d’Onil i Fabanella, va manar construir aquest ampli palau, de planta quadrangular, a la primera meitat del segle XVI. No va ser acabat fins a la segona dècada del següent segle. És d’estil gòtic-renaixentista i, entre les seues característiques, destaca una de les quatre torres, per ser el campanar de l’església parroquial, embeguda en la pròpia fortalesa. L’edifici va passar a propietat de Gaspar de Rocafull, Marqués de Dos Aguas, al segle XVII. A l’interior d’edifici s’observen diferents estances amb voltes, així com un claustre, amb diferents elements que van quedar a mig acabar.

Comparteix-ho:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies