AktibaTu 2019, VII Jornades sobre Turisme de Natura i Sostenibilitat

AktibaTu 2019, VII Jornades sobre Turisme de Natura i Sostenibilitat
El proper mes de febrer de 2019 tindran lloc, a Tolosa (Guipúscoa), les VII Jornades sobre Turisme de Natura i Sostenibilitat.

L’esdeveniment, anomenat Aktibatu, constitueix un punt de trobada i de diàleg per a totes aquelles persones, professionals o no, lligades al turisme de natura, tant del sector privat com públic, així com investigadors relacionats amb el turisme i la sostenibilitat. Entre altres coses, per a aquestes jornades s’han programat diferents activitats i cursos de formació i desenvolupament en aquest sector. El proper 7 de febrer, així mateix, diferents ponents exposaran les seves experiències i saviesa sobre el turisme sostenible i el turisme de natura.

 

Més informació a la web de l’esdeveniment.

Comparteix-ho:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies