Extremadura celebra la 14a Fira Internacional de Turisme Ornitològic al febrer de 2019

Extremadura celebra la 14a Fira Internacional de Turisme Ornitològic al febrer de 2019
FIO celebrarà del 22 al 24 de febrer de 2019 la seva 14a edició. El Parc Nacional de Monfragüe acull un any més una cita obligada per als professionals i els aficionats a la natura.

La Fira Internacional de Turisme Ornitològic ha posat a Extremadura al mapa mundial de l’observació d’aus i s’ha convertit en el segon certamen més important d’Europa. És la degana de les fires de la seva especialitat a Espanya. La fira, organitzada per la Junta d’Extremadura, reuneix el millor del turisme de natura i l’ornitologia: empreses especialitzades, destinacions turístiques, associacions conservacionistes, trobades entre professionals, una programació que combina l’aspecte empresarial i el lúdic i, sobretot, la participació d’experts i públic en totes les activitats: jornades tècniques, conferències de fotografia (FOTOFIO), rutes guiades, tallers infantils, etc. Tot això a Monfragüe, una de les meques mundials per a l’observació d’aus, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO i primera destinació Starlight de turisme astronòmic d’Extremadura.

FIO és una eina més per consolidar Extremadura com un referent en el turisme ornitològic, una activitat accessible per a tothom i que es pot practicar al camp i a la ciutat. En aquesta estratègia s’inscriuen iniciatives com el Festival de les Aus ‘Ciudad de Cáceres’ (primavera), el Festival de las Grullas (hivern) i el Club de Producto Birding in Extremadura, format per més de 80 socis de tota la regió.

Horari de la fira: divendres, de 10:00 a 19:00; dissabte, de 10:00 a 19:00; i diumenge, de 10:00 a 16:00.

Més informació a la web de FIO 2019.

Comparteix-ho:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies