València acull el I Congrés Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya

València acull el I Congrés Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya
L’esdeveniment tindrà lloc del 24 al 26 de gener de 2019 a la ciutat de València.

Els professionals i grans aficionats del món de la muntanya tenen una cita el proper mes de gener a la capital valenciana, on tindrà lloc el I Congrés Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya.

Els esports de muntanya i a l’aire lliure compten amb més adeptes any rere any, i és per això que nombroses entitats aposten per un model de negoci enfocat a aquest sector, en constant creixement. En l’esdeveniment, que organitza la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, de la Universitat Catòlica de València, tindran lloc unes jornades científic i professionals centrades en les pràctiques esportives en muntanya, englobant temes directament relacionats com són el sector turístic, socioeconòmic i de salut.

Al congrés assistiran diferents i importants personalitats i entitats del sector, com Joan Garrigós, president de la Federación Española de Deportes de Montaña (FEDME), o José Ignacio Amats, director de l’Escola Valenciana d’Alta Muntanya, entre d’altres ponents arribats de països com Noruega, Alemanya o Dinamarca.

 

Més informació a la pàgina de la UCV.

Comparteix-ho:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies