12 de maig: Dia Nacional de les Vies Verdes 2019

12 de maig: Dia Nacional de les Vies Verdes 2019
La FFE convoca la XXI edició del Dia Nacional de les Vies Verdes, el proper 12 de maig de 2019, estenent-se les celebracions durant tot el mes.

La Fundació dels Ferrocarrils Espanyols ha convocat el XXI Dia Nacional de les Vies Verdes per fomentar la divulgació d’aquests antics camins ferroviaris, que actualment es troben habilitats i accessibles als amants de la natura. No es tracta de simples camins pels quals passejar, ja que les Vies Verdes estan carregades d’història. En alguns casos, les obres de construcció de les línies de ferrocarril van quedar inacabades i, en altres, van quedar fora de servei per diferents raons. Des de l’any 1993, alguns d’aquests antics traçats ferroviaris s’han anat condicionant per a l’ús i esbarjoe cicloturistes, excursionistes i persones de mobilitat reduïda, ja que molts trams de Vies Verdes són accessibles per a cadires de rodes.

 

Programació i més info: VíasVerdes.com

Comparteix-ho:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies